Gıda Mühendisliği (YL) Ders Kataloğu
|
Hazırlık
|
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
|
|
| Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
| Seçmeli |
() |
|
| 556 |
Et ve Ürünleri Hijyeni
|
|
3 |
0 |
8 |
| 567 |
Fonksiyonel Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
8 |
| 584 |
Gıda Kaynaklı Virüsler
|
|
3 |
0 |
8 |
| 571 |
Gıda Makina, Alet ve Ekipmanları
|
|
3 |
0 |
8 |
Bilimsel Hazırlık
|
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
|
|
| Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
| GM 405 |
ET ve Ürünleri Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
| GM 407 |
Fermentasyon Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
| GM 401 |
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
6 |
| Seçmeli |
() |
|
| 405 |
Et İşleme Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
4 |
| 407 |
Fermantasyon Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
| GM 208 |
Genel Mikrobiyoloji
|
|
3 |
0 |
5 |
| GM 311 |
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikolojisi
|
|
2 |
0 |
5 |
| 201 |
Gıda Kimyası
|
|
2 |
2 |
8 |
| 405 |
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi
|
|
2 |
0 |
5 |
| 303 |
Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| GM 402 |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| 406 |
Özel Gıdalar Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| 401 |
Süt İşleme Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
| GM 308 |
Süt Teknolojise Giriş
|
|
3 |
0 |
5 |
| 403 |
Tahıl İşleme Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
| Toplam AKTS: |
16 |
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
|
|
| Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
| GM 404 |
Bitkisel Yağ Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
| GM 405 |
ET ve Ürünleri Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
| GM 407 |
Fermentasyon Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
5 |
| GM 402 |
Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| GM 414 |
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
|
|
2 |
0 |
3 |
| GM 401 |
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
|
|
2 |
2 |
6 |
| Toplam AKTS: |
29 |
Ders
|
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
|
|
| Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
| YGM516 |
Gıdaların Soğutulma ve Dondurulma Teknikleri
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ Danışmanlık |
Lisansüstü Danışmanlık
|
|
0 |
1 |
1 |
| YGM545 |
Mikro Ekim Metotları
|
|
3 |
0 |
8 |
| YGM541 |
Reçel Marmelat Ürünleri
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| Seçmeli |
Gıda Mühendisliği BölümüDers 2011 - 2012 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.) |
15 |
| LÜ-GM-56 |
Aroma Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| 550 |
Aroma Kimyası
|
|
3 |
0 |
8 |
| 503 |
Beslenme İlkeleri
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-04 |
Beslenme İlkeleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-43 |
Bilimsel Çalışma Metodları
|
|
3 |
0 |
5 |
| 530 |
Bilimsel Çalışma Metotları
|
|
3 |
0 |
8 |
| 543 |
Bitkisel Gıda Fermantasyonları
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-48 |
Bitkisel Gıda Fermantasyonları
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-59 |
Bitkisel Yağ Sanayinde Atıklar ve Yan Ürünlerin Değerlendirilmesi
|
|
3 |
0 |
5 |
| GMYL 520 |
Buğdaylarda Teknoloji Kalitesinin Belirlenmesi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-11 |
Dondurma Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| 508 |
Dondurma Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| 526 |
Dondurulmuş Gıdalar Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-39 |
Dondurulmuş Gıdalar Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-21 |
Durum Buğdayı Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-53 |
Duyusal Değerlendirme Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| 553 |
Duyusal Değerlendirme Teknikleri
|
|
5 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-20 |
Ekmek Üretim Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| AKDÜ3 |
Et İşletmelerinde Ürün ve Kalite Güvencesi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-34 |
Et Ürünleri Hijyeni
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-33 |
Et ve Et Ürünlerinde Katkı Maddeleri Kullanımı
|
|
3 |
0 |
5 |
| 537 |
Et ve Ürünleri Hijyeni
|
|
3 |
0 |
8 |
| 536 |
Et ve Ürünlerinde Katkı Maddeleri Kullanımı
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-32 |
Fermente Et Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| 535 |
Fermente Et Ürünleri
|
|
3 |
0 |
8 |
| 515 |
Fırın Ürünlerinde Kullanılan Temel ve Yardımcı Maddeler
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-19 |
Fırın Ürünlerinde Kullanılan Temel ve Yardımcı Maddeler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-22 |
Fonksiyonel Gıdalar
|
|
3 |
0 |
5 |
| 517 |
Fonksiyonel Gıdalar
|
|
3 |
0 |
8 |
| 513 |
Fonksiyonel Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-15 |
Fonksiyonel Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| GMYL 561 |
Gazlı İçeçekler Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-61 |
Gıda Fermantasyon Prosesleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| 532 |
Gıda İşlemede Yeni Eğilimler
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-45 |
Gıda İşletmelerinde Yeni Eğilimler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-10 |
Gıda İşletmeleri Sanitasyonu ve Personel Hijyeni
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-30 |
Gıda Kaynaklı Virüsler
|
|
3 |
0 |
5 |
| AKDÜ1 |
Gıda Kimyası ve Biyokimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| GMD 615 |
Gıdalarda Bozulma Etmenleri ve Mekanizmaları
|
|
3 |
0 |
5 |
| AKDÜ |
Gıdalarda Su ve Su Aktivitesi
|
|
3 |
0 |
5 |
| GMYL 515 |
Gıdaların Soğukta Dondurularak Muhafaza Tekniği
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-44 |
Gıda Makine, Alet ve Ekipmanları
|
|
3 |
0 |
5 |
| 531 |
Gıda Makine,Alet ve Ekipmanları
|
|
3 |
0 |
8 |
| 511 |
Gıda Muhafazasında Modern Teknikler
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-13 |
Gıda Muhafazasında Modern Teknikler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-17 |
Gıda Mühendisliğinde Birim Operasyonu
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-58 |
Gıda Sanayinde Enzimlerin KUllanımı
|
|
3 |
0 |
5 |
| GMYL |
Gıda Sanayinde Enzimlerin Kullanımı
|
|
3 |
0 |
8 |
| 518 |
Gıda Sanayinde HACCP Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
8 |
| 510 |
Gıda Sanayinde Kullanılan Starterler
|
|
3 |
0 |
8 |
| 533 |
Gıda Tesis Kuruluş ve Organizasyonu
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-46 |
Gıda Tesislerinde Projelendirme ve Kurulum
|
|
3 |
0 |
5 |
| 519 |
Gıda Toksikolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-23 |
Gıda Toksikolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-50 |
Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları
|
|
3 |
0 |
5 |
| 545 |
Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-49 |
Hazır Yemek Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| 544 |
Hazır Yemek Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| 505 |
İçme Sütü Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| 501 |
İleri Gıda Kimyası
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-03 |
İleri Gıda Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| 522 |
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-27 |
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| 504 |
İnsanların Durumuna Göre Beslenme
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-05 |
İnsanların Durumuna Göre Beslenme
|
|
3 |
0 |
5 |
| AKDÜ2 |
Kabuklu Su Ürünlerinin İşlenmesi
|
|
3 |
0 |
5 |
| GM 507 |
Kahvaltılık ve Yemeklik Yağ Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-31 |
Kırmızı Et Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| 534 |
Kırmızı Et Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-47 |
Krema ve Tereyağ Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-41 |
Kurutma Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| 528 |
Kurutma Teknikleri
|
|
3 |
0 |
8 |
| GM 504 |
Laboratuvar Tekniği
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-25 |
Laktik ASit Bakterileri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-07 |
Lipid Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-38 |
Lipidlerde Bozulma Mekanizmaları
|
|
3 |
0 |
5 |
| 542 |
Lipidlerde Bozulma Mekanizmaları
|
|
3 |
0 |
8 |
| 538 |
Lipit Kimyası
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-52 |
Malt ve Bira Teknolojii
|
|
3 |
0 |
5 |
| 547 |
Malt ve Bira Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| 527 |
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-40 |
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| 516 |
Mısır İşleme Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-24 |
Mikotoksijenik Küfler ve Mikotoksinler
|
|
3 |
0 |
5 |
| 520 |
Mikrobiyolojide Ekim Metotları
|
|
3 |
0 |
8 |
| 521 |
Mikroorganizmalar ve Çevre
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-35 |
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
|
|
3 |
0 |
5 |
| 539 |
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-29 |
Özel Fermente Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| 524 |
Özel Fermente Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-08 |
Peynir Kimyası, Fiziği ve Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| 506 |
Peynir Kimyası, Fiziği ve Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-09 |
Peynir Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-26 |
Probiyotik Bakteriler ve Prebiotikler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-42 |
Reçel, Marmelat ve Jöle Üretimi
|
|
3 |
0 |
5 |
| 529 |
Reçel,Marmelat ve Jöle Üretimi
|
|
3 |
0 |
8 |
| GM 508 |
Sterilizasyon, Pastarizasyon ve Soğuk Tekniği
|
|
3 |
0 |
5 |
| 548 |
Süt Endüstrisi İşletmeciliği
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-54 |
Süt Endüstrisi İşletmeciliği
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-16 |
Süt Endüstrisinde Kullanılan Starterler
|
|
3 |
0 |
5 |
| GMD 611 |
Süt Endüstrisinde Kullanılan Yardımcı Maddeler
|
|
3 |
0 |
5 |
| 507 |
Süt İşletmelerinin Sanitasyonu
|
|
3 |
0 |
8 |
| 549 |
Süt Kaynaklı Ürünler Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-55 |
Süt Kaynaklı Ürünler Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-06 |
Süt Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| 502 |
Süt Kimyası ve Biyokimyası
|
|
3 |
0 |
8 |
| 523 |
Süt Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-28 |
Süt Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-14 |
Süt Teknolojisinde HACCP Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
5 |
| 512 |
Süt Teknolojisinde HACCP Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
8 |
| 525 |
Süt ve Mamüllerinde Kalite Kontrol
|
|
3 |
0 |
8 |
| 509 |
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisinde Gelişmeler
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-12 |
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisinde Gelişmeler
|
|
3 |
0 |
5 |
| 546 |
Şarap Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-51 |
Şarap Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-18 |
Tahıl Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| 514 |
Tahıl Kimyası
|
|
3 |
0 |
8 |
| GM 525 |
Tahıl Ürünlerinde Katkı Maddeleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| 541 |
Yağ Teknolojisinde Hidrojenasyon Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-37 |
Yağ Teknolojisinde Hidrojenasyon Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
5 |
| GMYL |
Yağ Teknolojisinde Uygulanan Presyon, Ekstrak
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-57 |
Yağ Teknolojisinde Uygulanan Presyon, Ekstraksiyon ve Rafinasyon Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| 540 |
Zeytinyağı Kimyası ve Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-36 |
Zeytinyağı Kimyası ve Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| Toplam AKTS: |
70 |
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
|
|
| Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
| GDM 519 |
Bilimsel Araştırmalarda Yöntem
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-60 |
Doktora Semineri
|
|
0 |
2 |
5 |
| GDM 636 |
Fonksiyonel Gıdalar
|
|
3 |
0 |
5 |
| GDM 550 |
Lipid Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ Danışmanlık |
Lisansüstü Danışmanlık
|
|
0 |
1 |
1 |
| GDM 500 |
Seminer
|
|
0 |
0 |
5 |
| GDM 501 |
Tahıl Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| LÜ-GM-02 |
Yüksek Lisans Semineri
|
|
0 |
2 |
5 |
| Seçmeli |
Gıda Mühendisliği BölümüDers 2011 - 2012 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.) |
15 |
| LÜ-GM-56 |
Aroma Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-04 |
Beslenme İlkeleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-43 |
Bilimsel Çalışma Metodları
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-48 |
Bitkisel Gıda Fermantasyonları
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-59 |
Bitkisel Yağ Sanayinde Atıklar ve Yan Ürünlerin Değerlendirilmesi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-11 |
Dondurma Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-39 |
Dondurulmuş Gıdalar Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-21 |
Durum Buğdayı Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-53 |
Duyusal Değerlendirme Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-20 |
Ekmek Üretim Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-34 |
Et Ürünleri Hijyeni
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-33 |
Et ve Et Ürünlerinde Katkı Maddeleri Kullanımı
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-32 |
Fermente Et Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-19 |
Fırın Ürünlerinde Kullanılan Temel ve Yardımcı Maddeler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-22 |
Fonksiyonel Gıdalar
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-15 |
Fonksiyonel Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-61 |
Gıda Fermantasyon Prosesleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-45 |
Gıda İşletmelerinde Yeni Eğilimler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-10 |
Gıda İşletmeleri Sanitasyonu ve Personel Hijyeni
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-30 |
Gıda Kaynaklı Virüsler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-44 |
Gıda Makine, Alet ve Ekipmanları
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-13 |
Gıda Muhafazasında Modern Teknikler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-17 |
Gıda Mühendisliğinde Birim Operasyonu
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-58 |
Gıda Sanayinde Enzimlerin KUllanımı
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-46 |
Gıda Tesislerinde Projelendirme ve Kurulum
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-23 |
Gıda Toksikolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-50 |
Gıda Zehirlenmeleri ve Enfeksiyonları
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-49 |
Hazır Yemek Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-03 |
İleri Gıda Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-27 |
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-05 |
İnsanların Durumuna Göre Beslenme
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-31 |
Kırmızı Et Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-47 |
Krema ve Tereyağ Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-41 |
Kurutma Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-25 |
Laktik ASit Bakterileri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-07 |
Lipid Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-38 |
Lipidlerde Bozulma Mekanizmaları
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-52 |
Malt ve Bira Teknolojii
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-40 |
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-24 |
Mikotoksijenik Küfler ve Mikotoksinler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-35 |
Modifiye Yağlar ve Üretim Teknolojileri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-29 |
Özel Fermente Süt Ürünleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-08 |
Peynir Kimyası, Fiziği ve Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-09 |
Peynir Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-26 |
Probiyotik Bakteriler ve Prebiotikler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-42 |
Reçel, Marmelat ve Jöle Üretimi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-54 |
Süt Endüstrisi İşletmeciliği
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-16 |
Süt Endüstrisinde Kullanılan Starterler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-55 |
Süt Kaynaklı Ürünler Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-06 |
Süt Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-28 |
Süt Mikrobiyolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-14 |
Süt Teknolojisinde HACCP Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-12 |
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisinde Gelişmeler
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-51 |
Şarap Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-18 |
Tahıl Kimyası
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-37 |
Yağ Teknolojisinde Hidrojenasyon Uygulamaları
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-57 |
Yağ Teknolojisinde Uygulanan Presyon, Ekstraksiyon ve Rafinasyon Teknikleri
|
|
3 |
0 |
5 |
| LÜ-GM-36 |
Zeytinyağı Kimyası ve Teknolojisi
|
|
3 |
0 |
5 |
| Toplam AKTS: |
71 |
Tez
|
2011 - 2012 Güz Yarıyılı
|
|
| Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
| LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
| LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
| LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| YL TEZ |
Yüksek Lisans Tezi(Yıllık)
|
|
0 |
0 |
52 |
| Toplam AKTS: |
150 |
2011 - 2012 Bahar Yarıyılı
|
|
| Ders Kodu |
Ders Adı |
İncele |
T |
U |
AKTS |
| LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
| LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
| LÜ TEZ |
TEZ
|
|
0 |
0 |
20 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
8 |
| LÜ-GM-01 |
Uzmanlık Alan Dersi
|
|
8 |
0 |
10 |
| Toplam AKTS: |
108 |