Zootekni (YL) Ders Kataloğu |
|||||
Ders |
|||||
---|---|---|---|---|---|
2022-2023 Güz Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ-FBE-04 | Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Bilimsel Etik |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi |
![]() |
8 | 0 | 10 |
Seçmeli | 2022-2023 GÜZ(A) | 45 | |||
LÜ-ZT-45 | Alternatif Yem Kaynakları |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-09 | Antibesleme Faktörleri ve Enzimler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-15 | Araştırma ve Deneme Metodları |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-25 | Beyaz Et Bilimi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-63 | Enerji Metabolizması |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-66 | Et Sığırlarının Beslenmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-41 | Genetik Eğilimi Tahmin Yöntemleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-40 | Hayancılıkta Damızlık Değeri Tahmini |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-65 | Hayvan Beslemede Biyoteknolojik Ürünleri Kullanılması |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-51 | Hayvan Beslemede İleri Rasyon Hazırlama Tekniği |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-57 | Hayvan Beslemede Laboratuvar Analiz Teknikleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-06 | Hayvan Islahında En Küçük Kareler Analizi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-14 | Hayvan Islahının Genetik Prensipleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-69 | Hayvansal Üretimde Proje Uygulamaları |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-44 | In vivo ve in vitro Yöntemlerle Metabolik Enerji İçeriklerinin Saptanması |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-54 | İleri Deneme Teknikleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-39 | İstatistik, Bilgisayar Uygulamaları ve Hayvancılık |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-35 | Kanatlı Beslemenin Teorik İlkeleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-38 | Kanatlı Hayvanların Sindirim Fizyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-67 | Kanatlılarda Bağırsak Ekosistemi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-13 | Kantitatif Genetik |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-30 | Karma Sanayinde Gelişmler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-31 | Karma Yemlerde Mikrobiyal Bozulmalar |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-24 | Kırmızı Et Bilimi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-53 | Korelasyon ve Regresyon Analiz Teknikleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-52 | Küçükbaş Hayvanların Beslenmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-56 | Laktasyondaki Süt Sığırlarının Beslenmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-23 | Mezbahacılık Bilgisi I |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-36 | Mineral Beslenmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-61 | Moleküler Genetik Verilerin Analizi ve Sonuçların Değerlendirilmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-60 | Moleküler Genetik Yöntemler ve Uygulama Alanları |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-ZT-55 | Parametrik Olmayan İstatistik Metodlar |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-58 | Rumen Metabolizması |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-43 | Silaj Mikrobiyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-33 | Silaj ve Silaj Yapma Tekniği |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-68 | Süt Sığırcılığında Meme Fizyolojisi ve Sağım |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-21 | Süt Sığırında Modern Teknikler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-20 | Süt Sığır Yetiştiriciliğinde Sürü Yönetimi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-11 | Yemlik Yağlar |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-12 | Yem Mikroskopisi Teknikleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-70 | Yumurta Kalitesi ve Teknolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
Toplam AKTS: | 60 | ||||
2022-2023 Bahar Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ-FBE-04 | Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Bilimsel Etik |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi |
![]() |
8 | 0 | 10 |
LÜ-FBE-02 | Yüksek Lisans Semineri |
![]() |
0 | 2 | 5 |
Seçmeli | 2022-2023 BAHAR DERSLER() | 45 | |||
LÜ-ZT-45 | Alternatif Yem Kaynakları |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-09 | Antibesleme Faktörleri ve Enzimler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-15 | Araştırma ve Deneme Metodları |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-25 | Beyaz Et Bilimi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-29 | Deney Hayvanları ve Beslenmeleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-63 | Enerji Metabolizması |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-66 | Et Sığırlarının Beslenmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-41 | Genetik Eğilimi Tahmin Yöntemleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-40 | Hayancılıkta Damızlık Değeri Tahmini |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-65 | Hayvan Beslemede Biyoteknolojik Ürünleri Kullanılması |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-51 | Hayvan Beslemede İleri Rasyon Hazırlama Tekniği |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-57 | Hayvan Beslemede Laboratuvar Analiz Teknikleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
550 | Hayvancılıkta Bilgisayar Uygulamaları ve İstatistik |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-06 | Hayvan Islahında En Küçük Kareler Analizi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-69 | Hayvansal Üretimde Proje Uygulamaları |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-44 | In vivo ve in vitro Yöntemlerle Metabolik Enerji İçeriklerinin Saptanması |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-54 | İleri Deneme Teknikleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-39 | İstatistik, Bilgisayar Uygulamaları ve Hayvancılık |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-38 | Kanatlı Hayvanların Sindirim Fizyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-67 | Kanatlılarda Bağırsak Ekosistemi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
415 | Kanatlı Yem Katkı Maddeleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-13 | Kantitatif Genetik |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-24 | Kırmızı Et Bilimi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-52 | Küçükbaş Hayvanların Beslenmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-56 | Laktasyondaki Süt Sığırlarının Beslenmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-23 | Mezbahacılık Bilgisi I |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-34 | Minarallerin Hayvan Beslemedeki Etkileri ve Önemi |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-ZT-36 | Mineral Beslenmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-61 | Moleküler Genetik Verilerin Analizi ve Sonuçların Değerlendirilmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-60 | Moleküler Genetik Yöntemler ve Uygulama Alanları |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-ZT-58 | Rumen Metabolizması |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-43 | Silaj Mikrobiyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-33 | Silaj ve Silaj Yapma Tekniği |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-68 | Süt Sığırcılığında Meme Fizyolojisi ve Sağım |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-21 | Süt Sığırında Modern Teknikler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-20 | Süt Sığır Yetiştiriciliğinde Sürü Yönetimi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-32 | Yem Bitkilerinde Olumsuz Etkili Bileşikler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-11 | Yemlik Yağlar |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-ZT-70 | Yumurta Kalitesi ve Teknolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
Toplam AKTS: | 65 | ||||
Tez |
|||||
2022-2023 Güz Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ TEZ | TEZ |
![]() |
0 | 0 | 20 |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi |
![]() |
8 | 0 | 10 |
Toplam AKTS: | 30 | ||||
2022-2023 Bahar Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ TEZ | TEZ |
![]() |
0 | 0 | 20 |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi |
![]() |
8 | 0 | 10 |
Toplam AKTS: | 30 |