Bahçe Bitkileri (YL) Ders Kataloğu |
|||||
Ders |
|||||
---|---|---|---|---|---|
2021 - 2022 Güz Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ-FBE-04 | Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Bilimsel Etik |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi |
![]() |
8 | 0 | 10 |
Seçmeli | 2018-2019 Güz Dönemi Bahçe Bitkileri Açılacak Dersler() | 45 | |||
LÜ-BB-42 | Serada Üretimin Planlanması ve Sera Yönetimi |
![]() |
2 | 2 | 5 |
Seçmeli | 2019-2020 Güz Dönemi Bahçe Bitkileri Açılacak Dersler() | 45 | |||
LÜ-BB-09 | Bağcılıkta İleri Organik Tarım |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-11 | Bağda Kullanılan Anaçlar, Özellikleri ve Üretimleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-27 | Sebzelerde Mutasyon Islahı |
![]() |
3 | 0 | 5 |
Seçmeli | 2020-2021 Güz Dönemi Bahçe Bitkileri Açılacak Dersler() | 45 | |||
LÜ-BB-48 | Bağcılıkta Büyüme Düzenleyiciler ve Kullanım Alanları |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-67 | Bahçe Ürünlerini Soğukta Depolama Yöntemleri ve Yeni Teknolojiler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-19 | Karışık Sebze Yetiştiriciliği |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-65 | Meyve ve Sebzelerde Hasat, Ambalajlama ve Muhafaza |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-21 | Sebzecilikte İleri Organik Tarım |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-56 | Sebzelerde Gen Kaynakları ve Alternatif Bitkiler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-28 | Tozlanma Mekanizmaları,Üreme ve Bitki Islahı İlişkileri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
Seçmeli | 2021-2022 Güz BAHÇE BİT.() | 45 | |||
LÜ-BB-49 | Asma Klimatolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-45 | Asmanın Biyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-10 | Asmanın Döllenme Biyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-30 | Asmanın Ekofizyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-32 | Asma-Su İlişkileri Stres Metabolizması |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-52 | Asma Taç Yönetimi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-29 | Bağcılıkta Verimlilik ve Kalite |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-34 | Bahçe Bitkileri İstatistiki Paket Program Kullanımı |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-67 | Bahçe Ürünlerini Soğukta Depolama Yöntemleri ve Yeni Teknolojiler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-43 | Hidroponik Yetiştirme Teknikleri |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-BB-59 | Meyvecilikte Önemli Fizyolojik Olaylar |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-60 | Meyve Türlerinde Stres Fizyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-65 | Meyve ve Sebzelerde Hasat, Ambalajlama ve Muhafaza |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-36 | Modern Sebze Üretim Tesisleri ve İklimlendirilmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-56 | Sebzelerde Gen Kaynakları ve Alternatif Bitkiler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-55 | Sebzelerde Hasat ve Kalite Kriterleri |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-BB-39 | Sebzelerde Minarel Beslenme |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-20 | Sebze Tohumlarında Kalite Kontrol Yöntemleri Ve Depolama Esasları |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-BB-35 | Sebze Türlerinde Stres Fizyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-07 | Sera Bitkilerinde Besin Element Noksanlıklarının Belirlenmesi ve Giderilmesi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-05 | Serada Modern Sebze Yetiştirme |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-BB-23 | Tohum Biyolojisi ve Fizyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-28 | Tozlanma Mekanizmaları,Üreme ve Bitki Islahı İlişkileri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-47 | Üzüm Çeşitleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-50 | Üzümlerde Kalite Kriterleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-61 | Üzümsü Meyvelerin Morfolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
Toplam AKTS: | 195 | ||||
2021- 2022 Bahar Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ-FBE-04 | Bilimsel Araştırma Teknikleri ve Bilimsel Etik |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi |
![]() |
8 | 0 | 10 |
LÜ-FBE-02 | Yüksek Lisans Semineri |
![]() |
0 | 2 | 5 |
Seçmeli | 2021-2022 BAHAR BAHÇE BİTKİLERİ() | 0 | |||
LÜ-BB-35 | Sebze Türlerinde Stres Fizyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
Seçmeli | 2021-2022 BAHAR BAHÇE BİTKİLERİ() | 45 | |||
LÜ-BB-49 | Asma Klimatolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-45 | Asmanın Biyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-30 | Asmanın Ekofizyolojisi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-32 | Asma-Su İlişkileri Stres Metabolizması |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-52 | Asma Taç Yönetimi |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-48 | Bağcılıkta Büyüme Düzenleyiciler ve Kullanım Alanları |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-29 | Bağcılıkta Verimlilik ve Kalite |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-08 | Bahçe Bitkileri Deneme Tekniği |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-34 | Bahçe Bitkileri İstatistiki Paket Program Kullanımı |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-64 | Bahçe Bitkilerinde Hasat Sonrası Görülen Fizyolojik Bozukluklar ve Kayıplar |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-67 | Bahçe Ürünlerini Soğukta Depolama Yöntemleri ve Yeni Teknolojiler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-43 | Hidroponik Yetiştirme Teknikleri |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-BB-19 | Karışık Sebze Yetiştiriciliği |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-59 | Meyvecilikte Önemli Fizyolojik Olaylar |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-65 | Meyve ve Sebzelerde Hasat, Ambalajlama ve Muhafaza |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-21 | Sebzecilikte İleri Organik Tarım |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-56 | Sebzelerde Gen Kaynakları ve Alternatif Bitkiler |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-55 | Sebzelerde Hasat ve Kalite Kriterleri |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-BB-39 | Sebzelerde Minarel Beslenme |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-20 | Sebze Tohumlarında Kalite Kontrol Yöntemleri Ve Depolama Esasları |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-BB-05 | Serada Modern Sebze Yetiştirme |
![]() |
2 | 2 | 5 |
LÜ-BB-28 | Tozlanma Mekanizmaları,Üreme ve Bitki Islahı İlişkileri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-47 | Üzüm Çeşitleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
LÜ-BB-50 | Üzümlerde Kalite Kriterleri |
![]() |
3 | 0 | 5 |
Toplam AKTS: | 65 | ||||
Tez |
|||||
2021 - 2022 Güz Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ TEZ | TEZ |
![]() |
0 | 0 | 20 |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi |
![]() |
8 | 0 | 10 |
Toplam AKTS: | 30 | ||||
2021- 2022 Bahar Yarıyılı |
|||||
Ders Kodu | Ders Adı | İncele | T | U | AKTS |
LÜ TEZ | TEZ |
![]() |
0 | 0 | 20 |
LÜ-FBE-01 | Uzmanlık Alan Dersi |
![]() |
8 | 0 | 10 |
Toplam AKTS: | 30 |